Rüyada turuncu kaplan görmek

Rüyada turuncu kaplan görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ortalığın karışacağına delalet eder.

Rüyada turuncu kaplan gördüyseniz:

  • Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız.

Rüyada turuncu kaplan görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanlar kaplanlar görmek hem itibar edineceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet eder.

Rüyada kaplanın saldırdığını görmek ortağından ayrılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan olduğunu görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kaplanı görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Rüyada vahşi kaplan görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde kaplan görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kaplana sarılmak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments