Rüyada evinde kaplan görmek

Rüyada evinde kaplan görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, şansının yaver gideceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada evinde kaplan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle belli konularda yanlış anlamalara bağlı problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada evin içinde kaplan görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalettir.

Rüyada evinde kaplan görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Rüyada kaplanla uyumak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına işaret eder.

Rüyada kaplan saldırısı görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplan yavruları görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada yavru kaplan sevmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplan pençesi görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kaplan görmek mali gücünü yitireceğine, sürekli tartışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments