Rüyada okulla geziye gitmek

Rüyada okulla geziye gitmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına işarettir.

Rüyada okulla geziye gitmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Rüyada okulla geziye gitmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine inanılır.

Rüyada okul gezisine gitmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada otobüsle geziye gitmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada topluca geziye gitmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada turistik gezi yapmak kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yat gezisi görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada geziye çıktığını görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, haksızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada gezi balonu görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments