Rüyada tüneller görmek

Rüyada tüneller görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, eve huzur dolacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, zenginliğe alamet etmektedir.

Rüyada tüneller gördüyseniz:

  • Uzun vadeli plan ya da amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak yollara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada tünelin içinden geçmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tünel yapmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet eder.

Rüyada tünele girmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet eder.

Rüyada tünellerden geçmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına işarettir.

Rüyada karanlık tünelde yürümek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tünelde yürümek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı tünel görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalettir.

Rüyada trenle tünelden geçmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments