Rüyada tünel geçmek

Rüyada tünel geçmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tünel geçmek gördüyseniz:

  • Olumlu bir eğilim içinde olmanız özel veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada tünellerden geçmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işaret eder.

Rüyada tünelin içinden geçmek zararlarını telafi edeceğine, aşama göstermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir tünelden geçmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada trenle tünelden geçmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada tünel geçmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar tünelden geçmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada tünel görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments