Rüyada tüm karpuz görmek

Rüyada tüm karpuz görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, işlerinin yaver gideceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada tüm karpuz gördüyseniz:

  • Taleplerinizi iletirken politik olmanızda fayda var.

Rüyada tüm karpuz görmek işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada tüm altın görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet eder.

Rüyada tüm sülaleyi görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tüm ailenin öldüğünü görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, razı geleceğine delalettir.

Rüyada tüm vücudu kıllı görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada tüm aileyi bir arada görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına işaret eder.

Rüyada tüm et görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada tüm dişlerini çektirmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments