Rüyada tülbent örtmek

Rüyada tülbent örtmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tülbent örtmek gördüyseniz:

  • Değişim gerilime ya da bir arkadaşınız, komşunuz veya akrabanızla kaçınılmaz durumlara neden olabilir.

Rüyada beyaz tülbent örtmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tülbent örtmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başını tülbentle örtmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tülbent örtmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada tülbent istemek yeni bir işe girileceğine, düşmanından kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada mor tülbent görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada yırtık tülbent görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments