Rüyada mor tülbent görmek

Rüyada mor tülbent görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, ileri gideceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada mor tülbent gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Rüyada mor tülbent görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada tülbent hediye etmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tülbent örtmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tülbent dağıtmak üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tülbent görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine tabir olunur.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına inanılır.

Rüyada başına tülbent bağlamak varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tülbentli kadın görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments