Rüyada tül takmak

Rüyada tül takmak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, ekmeksiz kalacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tül takmak gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada tül takmak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada beyaz tül perde takmak yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereye tül takmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada tül perde takmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada cama tül takmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve tül takmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz tül takmak çirkin bir iş yapmaya, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada cama tül perde takmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments