Rüyada babasının ölüm döşeğinde görmek

Rüyada babasının ölüm döşeğinde görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının ölüm döşeğinde gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Rüyada babasını ölüm döşeğinde görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada babasının ölüm döşeğinde görmek sevinç dolu haberler alacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada babayı ölüm döşeğinde görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınını ölüm döşeğinde görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm döşeğinde hasta görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini ölüm döşeğinde görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada birinin ölüm döşeğinde olduğunu görmek helal ekmek yiyeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kendini ölüm döşeğinde görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments