Rüyada tükürerek uyanmak

Rüyada tükürerek uyanmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, rızkından olacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tükürerek uyanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Rüyada tükürerek uyanmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüküren yılan görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada tükenmez kalem vermek sadece kendisini düşüneceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada siyah tükenmez kalem görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada tüküren birini görmek kırgınlıkların geçeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze tükürülmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzına tükürüldüğünü görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tükenmez kalemler görmek her gün daha fazla dolacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments