Rüyada trafik kazasından kurtulmak

Rüyada trafik kazasından kurtulmak kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, çok yükseleceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Rüyada trafik kazadan kurtulmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine inanılır.

Rüyada trafik kazasından son anda kurtulmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada trafik kazasında ölen birini görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını trafik kazasında görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafik kaza geçirmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments