Rüyada trafik kazası duymak

Rüyada trafik kazası duymak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada trafik kazası duymak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada trafik kazası duymak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin trafik kazasında öldüğünü duymak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, zaferlere doymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazası olduğunu duymak zahmete ve meşakkate düşeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Rüyada trafik kazasında öldüğünü duymak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Rüyada trafik kazasında ölmüş insan görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada trafik kazası yapıp ölmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada trafik kazası geçirmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments