Rüyada trafik kazası atlatmak

Rüyada trafik kazası atlatmak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kazası atlatmak gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada trafik kazası atlatmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada trafik kazası ve ölüm görmek rahat bir hayata sahip olacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, işlerinden de geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının trafik kazasında öldüğünü görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına işarettir.

Rüyada trafik kazası görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Rüyada trafik kazasında ölüm görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada trafik kazası geçirip ölmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments