Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, ona yardımcı olacağına, yeni bir eve taşınılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası geçirenleri gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Rüyada başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yakının trafik kazası geçirdiğini görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçiren birini görmek isteklerinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments