Rüyada topuğuna iğne battığını görmek

Rüyada topuğuna iğne battığını görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada topuğuna iğne battığını gördüyseniz:

  • Tartışarak zaman kaybetmek yıpratıcı durabilir, kendinizi iyi hissettiğiniz şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada topuğuna iğne battığını görmek dertlerine çare bulacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine işaret eder.

Rüyada batan iğneyi çıkarmak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline toplu iğne battığını görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağına toplu iğne battığını görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada birine iğne battığını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına inanılır.

Rüyada ağzına iğne battığını görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele iğne battığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada iğnelerin battığını görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments