Rüyada topraktan su çıkarmak

Rüyada topraktan su çıkarmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan su çıkarmak gördüyseniz:

  • Şansınızda ani bir iyiye dönüş var.

Rüyada topraktan su çıkarmak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalettir.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada topraktan patates çıkarmak toparlanacağına, kendine geleceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada topraktan kağıt para çıkarmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak altından insan çıkarmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan sarımsak çıkarmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada topraktan havuç çıkarmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments