Rüyada topraktan altın çıkardığını görmek

Rüyada topraktan altın çıkardığını görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine delalet eder.

Rüyada topraktan altın çıkardığını gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler size zarar verebilir.

Rüyada topraktan altın çıkardığını görmek bereketin eksileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada topraktan altın çıkartmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan patates çıkardığını görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına işaret eder.

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada topraktan patates çıkartmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalettir.

Rüyada altın bilezik çıkardığını görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Rüyada altın yüzük çıkartmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments