Rüyada topraktan altın çıkartmak

Rüyada topraktan altın çıkartmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Rüyada topraktan altın çıkartmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Rüyada topraktan altın çıkartmak başarılı çalışmalara imza atacağına, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada topraktan altın çıkardığını görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada topraktan patates çıkartmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rüyayı gören kişinin kur’an ve allah aşkıyla yanıp tutuşacağına delalet eder.

Rüyada topraktan yumurta çıkardığını görmek sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan patates çıkardığını görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Rüyada topraktan su çıkardığını görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada altın çıkardığını görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada altın yüzük çıkartmak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments