Rüyada toprak altında kalmak

Rüyada toprak altında kalmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına yorulur.

Rüyada toprak altında kalmak gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Rüyada toprak kayması altında kalmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağın altında kaldığını görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Rüyada toprak altında kaldığını görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada toprak altında kalmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin toprak altında kaldığını görmek rahatlığa erileceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz toprak içinde kalmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada toprak içinde kalmak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada heyelan altında kalmak son model arabaya sahip olacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Suna

Rüyamda toprak yüklü bir kamyona biliyorduk kizkardesimle ama yolda kaza yapıp toprak altında kalıyordum tabiki hemen çıkarıyorlar bizi ama ben kardeşimi goremiyordum diye çok ağlıyordum