Rüyada toka vermek

Rüyada toka vermek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalettir.

Rüyada toka vermek gördüyseniz:

  • Sürprizler gereken desteği almanızı sağlayabilir.

Rüyada çengelli toka görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Rüyada saç tel toka takmak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalettir.

Rüyada tel toka takmak hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada saç tokası almak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toka yutmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada toka küpe görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tokalaştığını görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada toka kolye görmek anne babayla ters düşüleceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments