Rüyada tırnakta yara görmek

Rüyada tırnakta yara görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kazanç elde edeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnakta yara gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle iş birlikleri yapabilir, alışılmadık yerleri ziyaret edebilir veya ilginç kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnağında yara görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak yarası görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tırnakta yara görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde tırnak yarası görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yerden tırnak toplamak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada tırnak göstermek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada tırnağını kirli görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını uzamış görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
vatandaş

Merhaba rüyamda işaret tırnak dibinde yara ve birinin götüne sokup iyileşiyor