Rüyada tırnakta oje görmek

Rüyada tırnakta oje görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnakta oje gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada tırnaklara oje görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada tırnağında oje görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada tırnağa siyah oje görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnaklarına oje görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklara oje sürmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağına oje görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine delalettir.

Rüyada ojeli tırnaklarla namaz kılmak manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments