Rüyada tırnak kusmak

Rüyada tırnak kusmak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, sözleri tutulacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, karamsar olacağına, işlerin aksayacağına delalettir.

Rüyada tırnak kusmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten kaçının.

Rüyada tırnak kusmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulur.

Rüyada inci kusmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada siyah kan kusmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada rakı kusmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine kusmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada arabaya kusmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renkte kusmak zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada hamam böceği kusmak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments