Rüyada tilki ve yavrusunu görmek

Rüyada tilki ve yavrusunu görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, zinde kalacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, bir ömür olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tilki ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tilki yavrusu yakalamak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına yorulur.

Rüyada tilki yavrusu öldürmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru tilki görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada tilki yavruları görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada tilki ve yavrusunu görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada tilkiye ekmek vermek hidayete ermeyi de başaracağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada tilki boğmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tilki tarafından kovalanmak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ercan

Rüyada siyah tilki ve yavrusunu gördüm anne tilkinin kulağını çektim çok çektim takla attı

Visola

Ruyamda tilkini kucağimda uzun yollardan getirdim evime ve yolda gelirken hep beni isirmaya çalişiyordu bande surekli çenesini sikmaya kalkiyordum ve eve getirdim teyzem bana neden getirdin hadi gotur nereden aldiysan diyordu ve ben goturmiycem uzak bunun gidecek yeri diyordum u arada yolda gelirken bir kürt çikib beni kulağimi isirmaya kalkti ve zor kurtulmiştim bu ruyanin yorumu nedir .tşk