Rüyada tesbihat yapmak

Rüyada tesbihat yapmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, evlatlarından memnun olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada tesbihat yapmak gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Rüyada tesbihat yapmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada tesbih yapmak geçim derdi yaşamayacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada tesbihat yaptığını görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tesbih imamesi bulmak hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, malını ve canını riske edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tesbih dağıtmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Rüyada tesbih etmek bol muhabbette kalacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah tesbih bulmak koşulların her geçen gün düzeleceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tesbih bulmak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments