Rüyada tesadüfen karşılaşmak

Rüyada tesadüfen karşılaşmak üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, iftiraya maruz kalınacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalettir.

Rüyada tesadüfen karşılaşmak gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada tesadüfen karşılaşmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine tabir olunur.

Rüyada birisiyle karşılaşmak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada zorluklarla karşılaşmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada evde hırsızla karşılaşmak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet eder.

Rüyada düğünde karşılaşmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments