Rüyada babası için ağlamak

Rüyada babası için ağlamak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, zenginliği bulacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına alamet eder.

Rüyada babası için ağlamak gördüyseniz:

  • Hiç bir konuda fazla açılmamalısınız.

Rüyada anne ve babanın ağladığını görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babası için ağlamak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba ağlamak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanızın ağladığını görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babaya ağlamak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Rüyada anne ve babasının ağladığını görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalettir.

Rüyada anne babanın ağladığını görmek para sıkıntısının olmayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada babasının öldüğünü duymak ve ağlamak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments