Rüyada terörist saldırısına uğramak

Rüyada terörist saldırısına uğramak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, geniş bir ev satın alacağına tabir olunur.

Rüyada terörist saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Başarılı olmanız yapacağınız hazırlığa bağlı hata yapmamanız gerekiyor.

Rüyada teröristlerin saldırısına uğramak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada terörist saldırısına uğramak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada terörist saldırısı görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine yorulur.

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak ettiği bütün duaların kabul olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah köpek saldırısına uğramak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir köpeğin saldırısına uğramak arzularına ve emellerine kavuşacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına inanılır.

Rüyada vahşi hayvan saldırısına uğramak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sineklerin saldırısına uğramak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments