Rüyada sevgilisinin terk ettiğini görmek

Rüyada sevgilisinin terk ettiğini görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin terk ettiğini gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerine bir süre ara vermişe benziyorsunuz.

Rüyada sevgilinin terk edişini görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin terk ettiğini görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin tarafından terk edilmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliden terk edilmek özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edildiğini görmek bir ortaklık kurulacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından terk edilmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek kazancının iki kat artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments