Rüyada tepsiyle börek görmek

Rüyada tepsiyle börek görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, zor durumda bırakacağına alamet eder.

Rüyada tepsiyle börek gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Rüyada tepside pişmiş börek görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret eder.

Rüyada tepsi börek yemek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına alamet eder.

Rüyada tepsiyle börek görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına rivayet eder.

Rüyada tepside börek yemek para sahibi olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada tepside pişmemiş börek görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine tabir olunur.

Rüyada tepsi içinde börek görmek nimet bolluğu yaşayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepsi börek görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepside börek görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments