Rüyada tepeler aşmak

Rüyada tepeler aşmak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, para kazanmaya, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, işinden çıkarılacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tepeler aşmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada tepeler aşmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada tepeyi aşmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ tepe aşmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, iş öğreneceğine işaret eder.

Rüyada engeller aşmak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına inanılır.

Rüyada bir engeli aşmak kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, aradaki buzları eriteceğine işaret eder.

Rüyada engelleri aşmak haksızlık yapmayacağına, en pahalı evlerde oturacağına rivayet eder.

Rüyada deniz aşmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hasta olacağına delalet eder.

Rüyada denizleri aşmak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments