Rüyada tencere kapağı görmek

Rüyada tencere kapağı görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada tencere kapağı gördüyseniz:

  • Açık olmayan durumları aydınlatmak için soru sormak gerekebilir.

Rüyada tencere kapak görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalettir.

Rüyada kapaksız tencere görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, eşe dosta yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapaklı tencere görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, merdiven atlayacağına delalet eder.

Rüyada tencere kapağı görmek sözleri tutulacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına yorulur.

Rüyada tencere ve kapak görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kitap kapağı görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada rögar kapağı görmek kendi işini açacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine delalettir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments