Rüyada ten çorap görmek

Rüyada ten çorap görmek düşmanlarına da dost olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, yüzünün her daim güleceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ten çorap gördüyseniz:

  • Yanlış adımlar atmanız, yanlış anlaşılmanız veya kararsız kalmanız planlarınızı bozabilir.

Rüyada ten rengi çorap görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına rivayet eder.

Rüyada ten çorap almak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada ten çorap görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ten çorap giymek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ten rengi çorap giymek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments