Rüyada temiz klozet görmek

Rüyada temiz klozet görmek düzenin bozulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, yeni bir eve taşınacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz klozet gördüyseniz:

  • Haberin kaynağına ulaşmadan, ikinci ağızdan diyaloglara dayalı ya da kulaktan dolma haberlere bağlı kararlar almamalı, tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada temiz klozet görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada mutfakta klozet görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozete büyük tuvaletini yapmak çarelere kavuşacağına, kazancının katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada klozet taşımak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada klozette yıkanmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada klozete kusmak büyük bir işin sahibi olacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu klozet görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada klozette tuvaletini yapmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments