Rüyada temiz havuzda yüzmek

Rüyada temiz havuzda yüzmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, verilen kararların geri çekileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kazancın arttırılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada temiz havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada temiz havuzda yüzmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz havuz suyu görmek ön plana çıkacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Rüyada temiz havuza atlamak kimsenin arkasından konuşmayacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda temiz su görmek adını işiyle duyuracağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada temiz havuza girmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada temiz havuz görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kapalı havuzda yüzmek bazı tartışmalar yaşayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments