Rüyada temiz bir havuzda yüzmek

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Edindiğiniz bilgiler veya elinize geçen haberler bazı konularda yapacağınız değişikliklerde etkili olabilir.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek işlerin rast gideceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada temiz havuzda yüzmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada temiz havuz görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, endişelerini silip atacağına işarettir.

Rüyada temiz havuza girmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına inanılır.

Rüyada temiz havuza atlamak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine inanılır.

Rüyada havuzda temiz su görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada temiz havuz suyu görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işarettir.

Rüyada havuzda hızlı yüzmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments