Rüyada kapalı havuzda yüzmek

Rüyada kapalı havuzda yüzmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına alamet eder.

Rüyada kapalı havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Rüyada kapalı havuzda yüzmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalettir.

Rüyada kapalı havuz görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapalı yerde yüzmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapalı alanda yüzmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, maddi kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz havuzda yüzmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işaret etmektedir.

Rüyada küçük bir havuzda yüzmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada havuzda bir erkekle yüzmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda kıyafetlerle yüzmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments