Rüyada temiz derede yüzmek

Rüyada temiz derede yüzmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, kazancını çoğaltacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, rızkından olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz derede yüzmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, kararsızlık, çift yönlü durumlar, halsizlik veya belirsizlik ön plana çıkabilir.

Rüyada temiz derede yüzmek daha kararlı bir kişi olunacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz derede yürümek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada temiz berrak dere görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada temiz dereden su içmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz dere görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada derede temiz su görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz akan dere görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz bir dere görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments