Rüyada telefonunun parçalandığını görmek

Rüyada telefonunun parçalandığını görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, engel teşkil edeceğine, kötü gününden de geri duracağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Rüyada telefonunun parçalandığını gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Rüyada telefonunun parçalandığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulur.

Rüyada telefonun parçalandığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan parçası düşürmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada cam parçası yutmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek kötü noktalara geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük parça et görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada demir parçası görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kazançlı adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments