Rüyada telefon numarası görmek

Rüyada telefon numarası görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, şifa göreceğine, araba alınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada telefon numarası gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada telefon numarası verdiğini görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada telefon numarası görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Rüyada birinin telefon numarasını almak kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin telefon numarasını görmek tatsızlıkların aşılacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek hayatı boyunca hep sevileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada telefonda numara görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulur.

Rüyada telefon numaranı vermek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak rüyada başbakanın elini sıkmak rüyada başbakan tarafından görüşme için kabul edilmek ve el sıkışmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments