Rüyada sakız yutmak

Rüyada sakız yutmak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, kafasının rahat olacağına alamet eder.

Rüyada sakız yutmak gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada sakız yutmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü sakız görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada sakız tükürmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sakız verdiğini görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damla sakızı görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada sakızın ağzına yapıştığını görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, oldukça uzun bir yolculuğa delalet eder.

Rüyada sakızlı şeker görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments