Rüyada tesbih yutmak

Rüyada tesbih yutmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, iyilik bulacağına yorulur.

Rüyada tesbih yutmak gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Rüyada tesbih yutmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, büyük çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını yutmak zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine inanılır.

Rüyada mürekkep yutmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada demir yutmak hayırlı bir döneme girileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine delalettir.

Rüyada ateş yutmak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnak yutmak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın yutmak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada elmas yutmak şansın döneceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments