Rüyada teknede düğün görmek

Rüyada teknede düğün görmek kısmetlerinin bollaşacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, şifa ve moral bulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada teknede düğün gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Rüyada teknede düğün görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tekne ve deniz görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, başarılarının katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bal teknesi görmek geç de olsa huzura erileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret eder.

Rüyada büyük tekne görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine tabir olunur.

Rüyada tekneyle gitmek kazançlı bir işe girileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tekneyle kaçmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tekneyle gezmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada tekne kazası görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments