Rüyada babanı yıkamak

Rüyada babanı yıkamak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işarettir.

Rüyada babanı yıkamak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Rüyada babanın ayağını yıkamak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada baba yıkamak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayı yıkamak ferah düzeyinin yükseleceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının ölüsünü yıkamak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına işarettir.

Rüyada babanın cenazesini yıkamak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, önemli bir makama terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasını yıkamak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine delalet eder.

Rüyada babanı yıkamak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen babasını yıkadığını görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments