Rüyada taze soğan aldığını görmek

Rüyada taze soğan aldığını görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulur.

Rüyada taze soğan aldığını gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada taze soğan aldığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada taze soğan yediğini görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda taze soğan görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze yeşil soğan görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada taze soğan ekmek büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına alamet eder.

Rüyada taze soğan vermek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada taze soğan görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze soğan tarlası görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments