Rüyada taze kuzu eti görmek

Rüyada taze kuzu eti görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kötü karakterli bir kadına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze kuzu eti gördüyseniz:

  • Gelişmelere ümitsiz bakmayın.

Rüyada taze kuzu eti görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Rüyada taze et almak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada taze inek eti görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada etli taze fasulye yemek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine işarettir.

Rüyada etli taze fasulye görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze et kesmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada taze dana eti görmek araba alınacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada taze et görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments