Rüyada tayin çıkmak

Rüyada tayin çıkmak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet eder.

Rüyada tayin çıkmak gördüyseniz:

  • Özgüveninizi arttıracak ya da egonuza iyi gelecek şeyler yapabilir veya satın alabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının tayini çıkmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalettir.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tayin çıkmak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işarettir.

Rüyada tayini çıkmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Rüyada başka yere tayini çıkmak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, zor zamanların geride kalacağına inanılır.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, daima secde ve şükür edeceğine delalettir.

Rüyada başka yere tayin olduğunu görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, o kimselerden menfaat göreceğine yorulur.

Rüyada tayin çıktığını görmek sorunlarının azalacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments