Rüyada arkadaşının tayini çıkmak

Rüyada arkadaşının tayini çıkmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının tayini çıkmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada arkadaşının tayini çıkmak sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka yere tayini çıkmak rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına alamet eder.

Rüyada tayini çıkmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada tayin çıkmak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak rızkının ve kazancının bol olacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının tayinin çıktığını görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tayininin çıktığını görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments