Rüyada başka yere tayini çıkmak

Rüyada başka yere tayini çıkmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada başka yere tayini çıkmak gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön plana almanız durumunda diğerleri sizi takip etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada başka yere tayini çıkmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulur.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, kâbus gibi günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak hedeflerini tutturmayı başaracağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir yere tayininin çıktığını görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada başka yere tayin olduğunu görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine delalet eder.

Rüyada başka bir yere tayin olmak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka yere tayin olmak imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada tayini çıkmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments